Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (4.43 secunde)
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. ... "Am adresat un memorium Ministerului Agriculturii pentru a prezenta situatia grava in care se afla judetul Constanta, in ceea ce priveste domeniul agricol.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... Aduceau produse la preturi foarte mici din afara tarii, folosindu-se de documente de insotire a marfii false.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Liberalii gaalaateni vor saa-i convingaa pe producaatorii agricoli din judetul nostru caa Guvernul Taariceanu face eforturi pentru a-i ajuta in campania de toamnaa. Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Iata, a venit o iarna grea peste noi si, ca mai in fiecare an, doar solidaritatea semenilor a reusit sa ne scoata - si nici asa de tot - din nameti.
Cele cinci noi puncte de lucru ale RAR din tara vor functiona in oratele Tecuci (pentru judetul Galati), Campulung (pentru Arges), Sighitoara (judetul Mures), Fagaras (pentru judetul Brasov), iar la Vatra Dornei va fi deschis un puct de lucru pentru judetul Suceava.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc: ... Din pacate, acum imi pare rau.
Universitatea din Craiova este codasa la capitolul premii din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii. Institutia din Banie nu a reusit sa se remarce in acest an pe nici un plan si nu a luat nici unul dintre cele 11 premii acordate de minister.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Toti cei care le-au vorbit in timpul Razboiului Rece si fireste, si dupa incheierea acestuia, ascultatorilor din Romania de la microfonul Deutsche Welle, au pastrat cu fidelitate intacte valorile in slujba carora si-au pus energia, cunoasterea, forta creatoare, angajamentul moral, insuflindu-le curaj si incredere in vremuri mai bune, ascultatorilor de departe, pe care i-au simtit totusi, mereu, foarte aproape.
Campania de constientizare publica anuala Euromelanoma se desfasoara in 33 de tari din Europa si consta in distributie de prospecte, postere, relansarea a site-ului Euromelanoma si consultatii gratuite pentru public.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. Invitatii au fost serviti cu un coniac armenesc Ararat din 1987.
google-analytics.com